Voltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Horizon Educatief vzw
Horizon Educatief is een educatieve dienst in Oostende. Op speelse wijze wil Horizon Educatief het leven van onze Noordzeekust laten (her)ontdekken aan zoveel mogelijk kinderen en jongeren.
Functie
Van 27 tem 31 augustus 2018 organiseert Horizon Educatief een zomerkampen voor kinderen van 8 tem 10 jaar in het thema "Zot van de zee". Hiervoor zoeken we twee mensen die:
- minstens 18 jaar zijn
- voeling hebben met kinderen tussen 8 tem 10 jaar en véél goesting hebben deze kinderen een superleuke week te bezorgen
- aanwezig zijn op het kamp van 8u30 tot 17u
- de vaste moni's zijn voor de kinderen tijdens het kamp, dwz instaan voor de opvang, vrije spelbegeleiding, creatieve invulling van de vrije momenten, begeleiden van de kinderen tijdens het eten, dragen van de algemene verantwoordelijkheid voor de groep
- zelfstandig instaan voor de leiding over de groep tussen 8u30 en 9u30 (onthaal en startmoment van de dag), 12u en 13u30 (lunch en vrij spel) en 15u30 tot 17u (4uurtje, afronding van de dag en invulling vrij moment tot de kinderen naar huis gaan)
- de sessies gegeven door Horizon Educatief (telkens van 10u tot 12u en van 13u30 tot 15u30) meevolgen en actief de kinderen in deze sessie te ondersteunen
-niet bang zijn om op het vlak van "animatie" hun steentje bij te dragen: deelname dagelijks toneeltje in kampthema, inleven in verschillende rollen, zich verkleden, zingen, dansen, muziek spelen voor de groep etc.
Profiel
Aanbod
Voor deze prestatie ontvangt de moni van ons een forfaitaire onkostenvergoeding van 34 euro per dag (vrijwilligersstatuut).
Solliciteren
Contactpersoon: Els De Gryse
Reageren voor: 29/06/2018

Stuur zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar els.degryse@horizoneducatief.be