Wat?

Sommige UiTPAS- steden en -gemeenten kiezen ervoor om de zogenaamde '5%-regel toe te passen'. Het standaardmodel 20% - 40% - 40% voor kostendeling wijzigt in dit geval voor bepaalde aanwendingen.

Wanneer er meer dan 5% leden deelnemen aan kansentarief, vervalt de derving vanuit de vereniging en staat de lokale overheid in voor de volledige derving (vanaf de eerste inschrijving tegen kansentarief na die eerste 5%).

Omdat de 5%-regel een lokaal instrument is, ontstaan verschillende toepassingen en werkwijzen. Hierover komen veel vragen, daarom richten we dit moment in waarop UiTPAS-verantwoordelijken elkaar kunnen bevragen en hun eigen ervaringen kunnen toelichten.

Voor wie?

  • UiTPAS verantwoordelijken
  • UiTPAS lokale trekkers

Praktisch

  • Online sessie op 19 april 2022 van 14u30 tot omstreeks 16u
  • De sessie gaat online door via Zoom
  • Je ontvangt vooraf een uitnodiging met een video link.
  • Schrijf je in via het formulier hieronder

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
*
Heb je een vraag die je graag in de sessie zou bespreken?
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren.