Wat?

Op de adviesgroep horen we graag jullie aanbevelingen over welke richting UiTPAS strategisch uit moet gaan en welke hete hangijzers op een bovenlokaal niveau besproken moeten worden.

De agenda geven we daarom vorm aan de hand van jullie input. Zijn er thema's die je graag wil bespreken met de groep? Geef deze aan in het inschrijfformulier.

De adviesgroep sluiten we af voor wie wil met een lunch en speed dates / netwerkmoment met elkaar en andere publiq-collega's (meer info volgt).

Save the date: de adviesgroep die hierop volgt, gaat door op dinsdag 4 juni in Gent.

Voor wie?

UiTPAS-coördinatoren van regio's en steden & gemeenten.

Praktisch

  • Dinsdag 19 maart 2024 van 10u tot omstreeks 13u, met aansluitende veggie lunch en netwerkmoment.
  • Locatie: de kantoren van publiq in Molenbeek. Hoe bereik je ons?
  • Na de adviesgroep kan je gerust verder werken bij ons op kantoor.
  • Schrijf je in en geef je input mee via het formulier hieronder.

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen
*
*
Wat wil je graag aan bod zien komen op de komende adviesgroep?
Heb je wensen voor de toegankelijkheid van deze bijeenkomst? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren.