Elke collega schrijft zich apart in, ook wanneer je met twee komt. Schrijf in met dezelfde facturatiegegevens.

publiqForum

15 december 2022 - stadsschouwburg Brugge

Sessies

Duid aan voor welke keuzesessies je wil inschrijven.

Voormiddag

Middag

Namiddag

Lunchontmoeting Netwerk Vitamine C

Jouw gegevens

*
*
*
*
*
Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën waarmee we rekening moeten houden?
Ben je zelf spreker van een sessie?

Facturatiegegevens

De prijs voor dit kennisevent bedraagt € 90 per persoon excl. BTW (= € 108,90 incl. BTW). Elke tweede deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 70 excl BTW (= € 84,70)

Elke deelnemer vult een apart formulier in en kiest sessies. Gebruik dezelfde facturatiegegevens bij je aanmelding als je wil gebruik maken van het kortingstarief.

Je factuur wordt na afloop van het publiqForum verstuurd op basis van onderstaande gegevens. Vul de correcte facturatiegegevens in om achteraf vergissingen te vermijden.

Neem je enkel deel aan de gratis lunchontmoeting Netwerk Vitamine C? Vul de verplichte facturatievelden in, er zal niets in rekening worden gebracht.

*
*
Straat & nummer
*
*
*
*
*
Gelieve een geldig, Belgisch ondernemings- of BTW-nummer in te geven. Deze waarde moet exact 10 cijfers lang zijn.
*
Bezorg ons je bestelbon, met vermelding 'bestelbon voor het publiqForum 2022' via boekhouding@publiq.be. De factuur krijg je na afloop van het publiqForum.
Indien je je bestelbonnummer al kent en invult, hoef je geen bestelbon op te sturen.

Voorwaarden & bevestigen

Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. Annuleren: Kostenloos annuleren kan tot en met 7 december. Het is mogelijk om een collega je plaats te laten innemen, geef ons in dat geval een seintje. Ziekte en overmacht vormen geen uitzondering op deze annuleringsregels.
Heb je noden of wensen voor de toegankelijkheid van dit evenement? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.