publiqForum

7, 8, 9 december 2021

Online event

Sessies

Duid aan voor welke sessies je wil inschrijven.

Dinsdag 7.12

Woensdag 8.12

Donderdag 9.12

Jouw gegevens

*
*
*
*
*

Facturatiegegevens

De prijs voor dit kennisevent bedraagt €50 per persoon excl. BTW (= €60,50 incl. BTW). Je factuur wordt na het event verstuurd op basis van onderstaande gegevens. Vul de correcte facturatiegegevens in om achteraf vergissingen te vermijden.

Elke deelnemer vult een formulier in en kiest sessies. Per twee deelnemers ontvangt je organisatie slechts 1 factuur van €50. Gebruik dezelfde facturatiegegevens bij je aanmelding.

*
*
Straat & nummer
*
*
*
*
*
Gelieve een geldig, Belgisch ondernemings- of BTW-nummer in te geven. Deze waarde moet exact 10 cijfers lang zijn.
*
Bezorg ons je bestelbon via boekhouding@publiq.be. De factuur krijg je na afloop van het publiqForum.
Indien je je bestelbonnummer al kent en invult, hoef je geen bestelbon op te sturen.

Voorwaarden & bevestigen

Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. Annuleren: Op minder dan 3 kalenderdagen is annuleren niet meer mogelijk. Het is wel mogelijk om een collega je plaats te laten innemen, geef ons in dat geval een seintje. Ziekte en overmacht vormen geen uitzondering op deze annuleringsregels.
Ik heb een (visuele of auditieve) beperking en heb aangepaste ondersteuning nodig.