UiTinVlaanderen

UiTagenda voor Vlaanderen en Brussel

Op UiTinVlaanderen.be vind je de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel: van buurtmarkten tot musea en van natuurwandelingen tot concerten. De website, goed voor meer dan 10 miljoen bezoeken per jaar, is uitgegroeid tot een echte referentie voor wie op zoek is naar UiTtips in heel Vlaanderen of in eigen buurt.

 

Tips op maat

Dankzij de handige zoekfunctie kan je aangeven wat je waar en wanneer wil doen. Met je persoonlijk profiel kan je die activiteiten vervolgens liken en opslaan of je ontvangt een seintje telkens wanneer je favoriete band, theatergezelschap,... een nieuw evenement bij jou in de buurt plant.

Blijf op de hoogte

De bijhorende nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd naar meer dan 100.000 abonnees. Schrijf je hier meteen in. Zo hoef je niets meer te missen en maak je bovendien kans op vele vrijkaarten.

De UiTdatabank

De activiteiten die op UiTinVlaanderen verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen, … in de UiTdatabank ingevoerd. Zo zien de organisatoren hun activiteiten in één beweging ook op tal van andere websites

 

Organiseer je vrijetijdsaanbod?
Zet je activiteit op UiTinVlaanderen.be en de vele anderen publicatiekanalen