Voltijds Vast


Organisatie
t-heater
t-interim, een divisie van t-groep NV, is een gereputeerde uitzendorganisatie die zich tot de Belgische top 5 mag rekenen. Bij t-interim zoeken we voor onze klanten steeds de beste uitzendkrachten. t-heater is op haar beurt het sociaal bureau voor kunstenaars van t-interim en verzorgt o.a. de loonadministratie van onze kunstenaars en hun opdrachtgevers.
Functie
JOUW KANTOOR, JOUW KLANTEN

Je leidt je eigen t-heater kantoor. Je coacht en motiveert je team en behaalt zo je beoogde doelstellingen.
Je verzorgt de klantenrelaties van jouw regio. Je onderhoudt je netwerk met kunstenaars en spilfiguren uit de creatieve en artistieke sector.
Je bewaakt de kwaliteit van de service en zorgt voor een optimale process flow.
Je rapporteert aan de Operations manager en werkt nauw samen met de account managers.
Profiel
JE BENT EEN ONDERNEMER?

Een people manager met commerciële feeling, een netwerk en ervaring in de culturele sector.
Je hebt een neus voor zaken en straalt vertrouwen uit naar je medewerkers en naar je klanten. Bovendien hou je van netwerking.
Je hebt expertise opgebouwd in de producten van t-heater, en bent gepassioneerd in het adviseren en overbrengen van deze kennis aan collega’s.
Aanbod
TOFFE JOB MET EEN UITSTEKENDE WORK-LIFE BALANCE

Bij t-groep hebben we oog voor je carrière en je work-life balance. Je krijgt steeds alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om initiatieven te nemen.
Een correct salaris, winstdeelname, 35 dagen vakantie en extralegale voordelen zijn de belangrijkste elementen in je loonpakket.
Als Office Manager kun je bovendien rekenen op een bedrijfswagen en een onkostenvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Ilse Sterken
Reageren voor: 31/03/2018

INTERESSE? Solliciteer dan snel online op jobs.t-groep.be met cv en motivatiebrief via deze link: http://www.tgroep.cvwarehouse.com/nl-BE/Jobs/Job?Job=146776