Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Gekkoo vzw
Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Tijdens de vakantie gaan kinderen op themakampen in binnen- en buitenland en kunnen ze zich uitleven op onze speelpleinen in verschillende Antwerpse wijken. Het hele jaar door rijden we rond met de Spelbus vol speelgoed dat kinderen kunnen uitlenen. En op woensdagnamiddag kunnen kinderen zich na schooltijd uitleven en leuke activiteiten doen bij de Woensdagbende. In onze twee jeugdverblijfcentra kunnen (school)groepen een fantastische tijd beleven. Om al deze projecten te realiseren, kan Gekkoo rekenen op een ploeg van 600 enthousiaste vrijwilligers en 15 professionele medewerkers.
Functie
Vanaf mei 2016 start Gekkoo samen met Huis van het Kind de Spelbus op. De Spelbus is een mobiele spelotheek, een soort bibliotheek maar dan met speelgoed. Je werkt als medewerker van de Spelbus waar je verantwoordelijk bent voor: orde en netheid van de Spelbus, uitlenen van speelgoed en informatie bieden over het Huis van het Kind. Je werkt samen in een team van Spelbus-medewerkers en –vrijwilligers en wordt ondersteund door onze vaste medewerker.
Ook zoeken we vrijwilligers die ervaren zijn in het rijden met een grote camionette en handige Harry's die speelgoed kunnen repareren.
Je bent bereid om aan een vormingsdag deel te nemen. Hier krijg je uitleg over de organisatie van de Spelbus, over het uitlenen van speelgoed en over de werking van het Huis van het Kind.
Profiel
 Je bent minstens 18 jaar oud
 Je hebt ervaring met werken in teamverband
 Je hebt ervaring met werken in sociale sector
 Je hebt ervaring met en kennis van internet
Aanbod
 Vrijwilligersvergoeding tussen 12 en 25 euro per dag
 Een afwisselende job met veel boeiende contacten
 Een aangename, hartelijke en stimulerende werksfeer
Solliciteren
Contactpersoon: koen@gekkoo.be
Reageren voor: 29/12/2018

Breng ons op de hoogte van je motivatie en wij nodigen je uit voor een gesprek. Dit kan via mail naar koen@gekkoo.be of in ons secretariaat (Limburgstraat 49, 2020 Antwerpen, 03/233.64.90).