Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaamse Gemeenschapscommissie
De VGC is een overheid die het Nederlandstalige leven in Brussel ondersteunt en uitbouwt. Zo kan iedereen in Brussel genieten van betere scholen en opleidingen, meer cultuur en activiteiten in de vrije tijd en van een goede zorg.
Functie
Als technieker/monitormixer draai je mee met de concerten van VK concerts. Op jaarbasis organiseert De VK een zestigtal concerten, een tiental schoolvoorstellingen, enkele langdurige sociaal-artistieke projecten, een tiental debatten en ontmoetingsavonden en verschillende acties en evenementen in de publieke ruimte (straattheater, Molemmabelle,…). Je maakt deel uit van een team van 30 personeelsleden en een 70 tal vrijwilligers. Kortom een uitdagende en gevarieerde job in een bruisende buurt.
- Je staat in voor de technische opbouw en afbraak van de concerten en bij uitzondering andere activiteiten (theater, outdoor events,…) van het gemeenschapscentrum;
- Je bent on stage monitor mixer;
- Je bent stagemanager: Je bewaakt mee de timing en zorgt ervoor dat artiesten op tijd op het podium staan.

Profiel
- Kennis van klank-, licht- en videotechniek.
- Bereid zijn om voornamelijk ’s avonds en in het weekend te werken
- Goed Frans en Engels spreken en begrijpen is een pluspunt.
- Diploma hoger secundair onderwijs
Aanbod
- Halftijds (50%) GECO-vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 1 februari 2018 voor de duur van de afwezigheid van de titularis.
- Loonschaal C111 – Technicus
- Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Wendy Vandervelde
Reageren voor: 17/01/2018

Geïnteresseerd? Stel je kandidaat en stuur ons je cv en motivatiebrief, ten laatste op 17 januari 2018. Dat kan: - via e-mail: jobs.vgc@vgc.be, met als onderwerp ‘Technieker De Vaartkapoen’ - per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Wendy Vandervelde, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel De selectiegesprekken zijn gepland in de week van 22 januari 2018 in De Vaartkapoen, Sint Jozefstraat 14, 1080 Molenbeek. Als je geselecteerd wordt voor het gesprek, krijg je nog een uitnodiging.