Dat het UiTforum XL op 21 september doorgaat in cc De Werf is ondertussen al even geweten, maar wist jij ook dat Sven Gatz een acte de presence maakt? De dag nadert met rasse schreden en wil jij de speciale aankondiging in eigen persoon meemaken? Schrijf je dan als de bliksem in via deze link

Heb je nog geen tijd gehad om het hele programma door te nemen? Geen probleem, want we zetten in de volgende alinea’s enkele voor jou interessante sessies op een rijtje.

 

1. Naar school met UiTPAS

Een van de eerste plaatsen waar kinderen kennismaken met het vrijetijdsaanbod is op school. Daarom werkt elke school in regio Dender met UiTPAS, zodat elk kind de kans heeft om te proeven van wat vrije tijd kan betekenen. En Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen vertelt hoe dat in zijn werk gaat.

2. Sporten met UiTPAS

Sport is enorm populair, dat is een feit. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw sportverenigingen ook willen meestappen in het UiTPAS-verhaal? Vraag het aan Leslie Ramboer van de sportdienst van Kortrijk, die je tips uit eerste hand geeft!

3. Gesegmenteerd communiceren met UiTPAS

Via segmentatie kan je doelgericht en efficiënt communiceren. Zo verstuurde UiTPAS Oostende een mailing met een click rate van niet minder dan 45%! Heel handig zoiets, maar hoe doe je dat precies? Tim Guily geeft tekst en uitleg bij de segmentatie-engine van CultuurNet.

Keuze en afwisseling genoeg dus op dat UiTforum. Gewoon inschrijven!