CultuurNet Vlaanderen gaat voor de 3de keer op rij op zoek naar de UiTgemeente van het jaar. Dit jaar belonen we een project uit jouw UiTverleden, dat als doel had nieuw, meer of ander publiek te bereiken.

Inspiratiebron

In het UiTnetwerk staat kennisdeling en –ontwikkeling centraal. Het UiTnetwerk draait rond goede ideeën en praktijkvoorbeelden die worden gedeeld met de rest van het UiTnetwerk. Dat getuigen ook de vele interessante praktijkvoorbeelden die reeds met ons gedeeld werden.

Veel van die ideeën worden opgepikt door andere UiTgemeenten en zij gaan er mee aan de slag: ze selecteren de elementen die voor hen relevant zijn en boetseren jouw voorbeeld vervolgens tot een project op maat voor hun gemeente. 

Hoe kan jij UiTgemeente van het jaar 2016 worden?

Voor UiTgemeente van het jaar 2016 zijn we op zoek naar kleinschalig project waarmee je in het verleden meer, nieuw of ander publiek wou bereiken en dat je graag zou optimaliseren en hernemen. Het ideale project was bovendien budgetvriendelijk, kwam tot stand tussen minstens 2 partners en vormt een inspiratiebron voor je collega’s van het UiTnetwerk.

Dien je project in voor 23 september via onze projectfiche. 

Wat wint de UiTgemeente van het jaar 2016?

Wanneer jouw project op het UiTforum door de leden van het UiTnetwerk wordt gekozen, helpt het team van CultuurNet jou met 50 uur begeleiding op maat.

 

Dien hier je project in