Vorige week lieten we 80 deelnemers kennis maken met het thema geur tijdens de inspiratiedag. We delen geen presentaties, maar verwerken alle interessante input uit die presentaties in de inspiratiegidsen. Handig, toch?

Vijf zaken die we meenemen.

 1. Wat zit er in de schatkist?
  Wat wordt de opvolger van de kijkboekjes? En welk nieuw promomateriaal is er? Dat ontdek je hier!
 2. Veelgestelde vragen
  De Schatten van Vlieg evolueerde de voorbije jaren van 50 naar 300 deelnemers. Om iedereen per mail vlot en snel te kunnen blijven bijstaan bij de moeilijkere vragen vangen we de eerstelijnsvragen vanaf nu graag op met onze 'veelgestelde vragen lijst'. Ook vragen die we op de inspiratiedag kregen, integreerden we in deze lijst.
 3. Peter de Cupere was de perfecte persoon om ons in te wijden
  Zijn boek Scent in Context, Olfactory Art is vers van de pers. Wij vinden het prachtig en snuffelden al gretig aan de scratch & sniff-afbeeldingen. Je kan het boek nog de hele maand februari online bestellen voor de kortingsprijs van 50 euro in plaats van 60 euro via de promocode VLIEG2017.
 4. Er zijn heel wat opdrachten met een geurtje
  Eduart vulde maar liefst tien tafels met hilarische, spitsvondige en verrassende opdrachten rond geur. En wij mochten deze opdrachten ook opnemen in de inspiratiegids. Deze is beschikbaar vanaf 21 februari.
 5. Cultuurhuizen die goed communiceren, krijgen meer bezoekers
  Katelijne en Toon van CultuurNet gaven tips over hoe je best communiceert over je schattenzoektocht naar de nieuwe generatie ouders. We verzamelden de communicatietips in een gids. Deze laten we op je los vanaf maart. We maakten een handig overzicht van de belangrijke deadlines en verschijningsdata.