Op dinsdag 18 oktober verzamelt het UiTnetwerk in de Kinepolis in Gent voor dé jaarlijkse trefdag rond vrijetetijdscommunicatie, het UiTforum.

De wereld verandert, mensen shoppen anders, ze gaan anders op reis en bestellen op een andere manier een taxi. Dit zien we ook op gebied van vrijetijdsbeleving. Tijdens het UiTforum in Gent kom je te weten hoe je met UiT kan inspelen op deze evoluties.

Speciaal voor het UiTforum stelden we ook een UiTPASparcours samen.

 • 10u40 - 11u25 
  3 nieuwe regio’s: 
  In de loop van 2017 zul je ook in de stad Lier, regio Meetjesland en regio Westhoek met je UiTPAS terecht kunnen. Welke rol zien zij voor UiTPAS?

 • 11u35 - 12u20
  Hoe start je met UiTPAS
  : Wil je graag starten met UiTPAS, maar heb je veel vragen? Tanja Rutten vertelt hoe Maasmechelen ermee van start ging.
  UiT met de caravan: Ga mee op promo-tour met de UiTPAScaravan van Regio Zuidwest

 • 12u30 - 13u30
  Tijdens de lunch kan je 3 korte powerpresentaties naar keuze volgen. Onze selectie: dé UiTPAScriteria, het opzetten van een lokaal netwerk en Rap op Stap.

 • 13u35 - 15u
  Panelgesprek over toeleiding via UiTPAS: 
  Benieuwd hoe kansarmen de kans krijgen om te genieten van het Gentse vrijetijdsaanbod? Sluit aan bij het panelgesprek.

 • 15u15 - 16u30
  Wie wordt de opvolger van Oostende? Verkies samen met de jury de nieuwe UiTgemeente van het jaar tijdens de slotshow. Heb jij in jouw UiTverleden een project gehad, dat als doel had nieuw, meer of ander publiek te bereiken en die je wel hernemen. Dien dan zeker je project in en maak kans op 50 uren gratis begeleiding

 

Ontdek het volledige programma of schrijf je meteen in.