Het familiepark sloot samen met de rest van Theater aan Zee de deuren al op vijf augustus, maar of Fish & Stick, de twee opvallendste bezoekers van het Oostendse theaterfestival, nog in de badstad rondhangen, dat is de grote vraag. De Noordzeevissen waren namelijk de centrale figuren in de nieuwste UiTPAS-campagne van Oostende.

Het verhaal rond het vissenkoppel gaat als volgt: Fish en Stick zijn gelukkig getrouwd en wonen in een grot in de Noordzee. Tenminste, totdat ze gevangen worden door een Oostendse visser en in het Leopoldpark van Oostende belanden. Vrouwtje Fish is stiekem blij, want ze ontdekt UiTPAS, de vrijetijdspas van Oostende en alle geweldige activiteiten en voordelen. Haar man Stick is echter minder overtuigd en wil zo snel mogelijk terug naar zijn vertrouwde stek op de bodem van de Noordzee. Ze komen tot een overeenkomst: tijdens Theater Aan Zee blijven ze in Oostende - waar ze enkele interessante gasten ontvangen - en ze nemen deel aan allerlei UiTPAS-activiteiten, om daarna te beslissen of ze blijven of niet.

Of het koppel gekozen heeft voor een permanent verblijf in Oostende of een verhuis terug naar de Noorzee, dat is niet geweten. Wat we wel weten is dat de twee geschubde figuren kaderen binnen de UiTPAS-jaarcampagne van Oostende, afgetrapt op Theater aan Zee. En dat ze, daarvan getuigen de getekende gesprekken tussen het vissenpaar, zorgen voor uiterst amusante en herkenbare situaties!