Dat het UiTforum XL op 21 september doorgaat in cc De Werf is ondertussen al even geweten, maar wist jij ook dat Sven Gatz een acte de presence maakt? De dag nadert met rasse schreden en wil jij de speciale aankondiging in eigen persoon meemaken? Schrijf je dan als de bliksem in via deze link.

Heb je nog geen tijd gehad om het hele programma door te nemen? Geen probleem, want we zetten in de volgende alinea’s enkele voor jou interessante sessies op een rijtje.

 

1. Statistieken en inzichten via UiTPAS

Je zit misschien wel aan de balie, kent kansentarieven al dan niet toe en laat punten sparen, maar waar gaat al die informatie naartoe die jouw organisatie op die manier verzamelt? Die komt terecht in de balieapplicatie, waarmee je in deze sessie kennismaakt. Via de balie-insights kan je namelijk het publiek bij jou passeert heel wat beter leren kennen, daar conclusies uit trekken en die gebruiken.

2. Communicatie in de buurt van je publiek

Vanuit CultuurNet hebben we heel wat ‘hulpmiddelen’ verzameld om op een snelle en efficiënte manier te communiceren of extra promotie te maken indien nodig. Het gaat daarbij over de UiT- en UiTPAS-displays en ook de meeneemtips die je kan genereren op basis van de UiTdatabank. Hoe kom je aan deze communicatiemiddelen en hoe moet je ze gebruiken voor de grootst mogelijke impact? Dat kom je te weten in deze sessie.

3. Verwelkoming & stand van zaken UiTPAS

Het is misschien geen keuzesessie, maar daarom zeker niet minder interessant. Nu UiTPAS al aan zijn vijfde verjaardag toe is, is het immers goed om weten waar het begon, waar het programma nu beland is en wat de directe (en minder directe) toekomst nog zal brengen. Die laatste stap zal door niemand minder dan Sven Gatz, minister van Cultuur en Jeugd, toegelicht worden.

Keuze en afwisseling genoeg dus op dat UiTforum. Gewoon inschrijven!