Zelfs in de kleinste gemeenten vind je het hele jaar door evenementen: een SuperVliegfestival, de jaarlijkse kerstmarkt, parkconcerten in de zomer, Open Monumentendagen,... CultuurNet Vlaanderen organiseert in samenwerking met Kortom de studiedag 'Live!', waarbij we dieper ingaan op evenementcommunicatie. Hoe kan je je inspanningen voor de communicatie over je evenement maximaal laten renderen? Hoe verzamel je tijdens het evenement data die je daarna kan inzetten voor je bredere vrijetijdscommunicatie? Aan de hand van praktijkvoorbeelden willen we je helpen aan een straffe evementencommunicatie.

Een greep uit het programma:
Keynote: Evenementencommunicatie - Matthias Lievens, directeur Open Bedrijvendag, SuperVlieg in Opglabbeek - Véronique Bruninx, Wat leveren publieksevenementen op? - Peter Decuypere en Christine Merckx, Jouw evenement, ook een belevenis op sociale media – Elien Vanhaesebroeck, Jeugdfilmfestival, voor en door jongeren - Iris Verhoeven,...

De studiedag vindt plaats op 4 februari 2016.
Locatie: B-Post, Muntplein, Brussel. Neem hier een kijkje voor het volledige programma en de inschrijvingen.

Deze studiedag is gericht naar alle medewerkers van de communicatie-, jeugd-, sport- en cultuur- en vrijetijdsdiensten in een gemeente. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard welkom.