Lise (student eventmanagement) liep in het voorjaar en de zomer van 2019 enkele weken stage bij publiq in het team publieksontwikkeling en werkte mee aan de realisatie van de jaarlijkse campagne ‘Schatten van Vlieg’.

Wat is het fijnste aspect aan je stage? Lise: "Wat mij direct opviel bij de aanvang van mijn stage was dat ik hier echt welkom was en niet werd gezien als de ‘stagiaire’. Dankzij heel het team publieksontwikkeling voelde ik mij na al die weken echt een deel van het team. Niet alleen de sfeer op het bureau, maar ook mijn takenpakket is iets om over op te scheppen!"

 
Lise (links) en Riana waren stagiaire en jobstudent bij Vlieg 

Wat heeft deze stage je bijgebracht? Lise: "Ik kon beschikken over een heel breed takenpakket waarmee ik zowel in mijn zwakke als in mijn sterke competenties kon groeien. Het fijne hier is ook dat fouten maken mag, alleen al daaruit heb ik enorm geleerd. Daarnaast heb ik deze periode geleerd dat enthousiasme je heel erg ver brengt en daaruit ook heel veel nieuwe ideeën kunnen komen. Wat hier bij Vlieg zeker wordt aangemoedigd! Ik zou een stage bij publiq zeker aanraden. Dit omdat je hier jezelf kan zijn en er altijd iemand klaar staat jou te helpen of feedback te geven. Ik neem met spijt afscheid van een leuk team en een zeer leerrijke periode!"

Ook stage lopen voor Vlieg in het team publieksontwikkeling van publiq? 

Vervoeg ons team als stagiair communicatie & projectmanagement. Jonge kinderen en gezinnen meer cultuur laten beleven is onze missie! 
Bekijk de vacature en reageer voor 30.09.2019