De inspiratiedag is achter de rug en iedereen zit weer vol goede ideeën. Daarom is de tijd aangebroken om je opnieuw in te schrijven voor de komende editie van de Schatten van Vlieg, en op die manier kinderen te laten ontdekken wat ze (al dan niet) kunnen voelen in jouw bibliotheek, museum of cultuurhuis.

Vorig jaar zochten zo’n 55.000 kinderen een schat, verspreid over 305 locaties in 146 gemeenten. Die waren allemaal samen goed voor 10.000 ingevoerde winnaarscodes, 60.000 geurpakjes en dus een volledig uitverkochte voorraad. En die opwaartse beweging willen wij samen met jullie gewoon verderzetten. Stap 1? Inschrijven via deze link!

Aanvullend op de individuele zoektochten organiseert Vlieg dit jaar ook schattentochten in klasverband. Zo willen we eveneens kinderen bereiken die het niet gewend zijn om met het gezin aan cultuur te doen. In juni vorig jaar werd het idee al getest én goedgekeurd door het Huis van Alijn. Nu is Vlieg dus klaar voor de rest van Vlaanderen en Brussel. Klik hier voor meer informatie of mail even via laura@publiq.be.

Zelf wat inspiratie opdoen? Kijk naar onderstaand filmpje over de inspiratiedag van 6 februari. Of schrijf je gewoon meteen in.

De inschrijvingen voor de Schatten van Vlieg lopen nog tot 27 maart.