Vanaf 1 september 2018 maakt Maldegem deel uit van UiTPASregio Meetjesland. Maldegem stapt als derde Meetjeslandse gemeente, na Assenede en Eeklo, mee in het UiTPASverhaal en maakte een vlotte lancering mee met meer dan 120 verkochte passen op slechts een paar dagen tijd!

De toetreding van Maldegem betekent een forse uitbreiding van het aanbod voor huidige en toekomstige pashouders én van het aantal potentiële pashouders. De eerste passen werden al op zondag 26 augustus verkocht tijdens Genieten van Maldegemwaar de Meetjeslandse UiTPAScaravan een blikvanger was. Dankzij de verkoop van passen in Maldegem mocht regio Meetjesland op slechts enkele dagen tijd meer dan 120 nieuwe pashouders verwelkomen!

Voor de start van het nieuwe seizoen stelt UiTPAS Meetjesland ook hun gratis UiTPASkrant voor. 

 

uitpaspromotie meetjesland publiq

 

De promotie rond UiTPAS Meetjesland wordt consequent meegenomen in alle communicatiemiddelen van de regio en van de recent aangesloten gemeente Maldegem. Naast de UiTPASkrant krijgt UiTPAS Meetjesland ook een prominente plaats in het gemeenteblad en in het gratis magazine van het Meetjesland. Aparte folders met focus op het kansentarief worden verspreid en bijgevoegd bij de magazines. Ook culturele centra verwijzen al van voor de zomer consequent naar de UiTPAS in hun najaarsbrochures. Deze herhaling werpt dus duidelijk vruchten af en begint voor herkenning te zorgen. Ook verenigingen worden actief betrokken bij het UiTPAS verhaal en zij verspreiden de blijde boodschap bij hun leden. 

Daarnaast komen er nog professionele promotiefilmpjes met hun mascotte UiTPASman die onder andere zullen gaan over de verkoop van de UiTPAS en de welkomstvoordelen. Kortom, in het Meetjesland kun je niet naast de UiTPAS kijken!

 

Met de aansluiting van Maldegem werkt Cultuuroverleg Meetjesland, ofwel COMEET, verder aan de afstemming van de inspanningen rond vrijetijdsparticipatie van mensen in armoede in de regio. COMEET is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van de 14 Meetjeslandse gemeenten en werkt rond bibliotheken, erfgoed, lokaal cultuurbeleid en podia.

 

Meer over UiTPAS Meetjesland:

www.uitpasmeetjesland.be

www.comeet.be/category/blog-uitpas-meetjesland/