Op 21 september 2017, de dag van het UiTforum XL, kwamen CultuurNet Vlaanderen en CJP samen en werden publiq. Met de nieuwe expertise van CJP kregen ook de kennismomenten (UiTsalons, UiTfora, UiTPASsalons) een nieuwe impuls. Hier vind je het resultaat!

Sinds de totstandkoming van publiq in september, de organisatie waarin CultuurNet Vlaanderen en CJP de krachten bundelen, is er niet alleen alleen sprake van nieuwe collega's, maar eveneens van een uitbreiding van het publiek van publiq. Naast de steden, gemeenten en regiopartners van UiTPAS en het UiTnetwerk, staat onze kenniswerking vanaf nu ook volledig open voor alle organisatoren (cultuurhuizen, sportorganisaties, buurtcentra,...) die zich samen willen inzetten om meer mensen meer goesting te geven in meer vrije tijd.

Wat houdt dat concreet in?

De deskundige begeleiding van publiqs partnermedewerkers naar het UiTPAS- en UiTnetwerk blijft volledig dezelfde. De communicatie van kennismomenten (UiTsalons, UiTfora,...), good practices, interessante studies, tips, prikkelende campagnes,...) wat betreft cultuur- en vrijetijdsparticipatie richt zich daarentegen naar de gehele sector. Want meer goesting geven, dat doen we samen!

Heeft jouw gemeente of organisatie nog een stimulerend project dat je graag wil delen? Aarzel niet om er ons alles over te vertellen!