Met een origineel omruilvoordeel kan je mensen prikkelen. Die prikkels kan je gebruiken om hen in jouw buurtcentrum, cultuurhuis of sportclub binnen te krijgen. Onze raad: gebruik die mogelijkheid ten volle! Speel in op feestdagen, evenementen of andere zaken die leven in jouw gemeente of regio. Zo is februari bijvoorbeeld de maand van...

… Valentijn

Ter ere van valentijn schotelt regio Gent haar UiTPASgebruikers deze maand pralines in UiTPASthema voor, door een chocolatier ontwikkeld en voor slechts 7 punten. In Oostende  en Leuven kiezen beide UiTPASteams er dan weer voor om een tweede, gratis ticket voor het festival Liefde tussen de lijnen of Museum M  aan te bieden voor respectievelijk 10 of 5 punten. 

 

... Carnaval

Is carnaval in het land, dan gaat er in Aalst heel wat bewegen, ook bij UiTPAS. Aftellen doen ze vanaf 1 februari namelijk met de volgende omruilvoordelen: een postkaart voor 2 punten, een officiële pin van Aalst carnaval voor 5 punten, per 10 punten krijg je een medaille en voor 15 punten kan je carnavalsvlag in huis halen. Laat het feestje beginnen!

 

Een omruilvoordeel ophangen aan een bijzondere dag werkt. Op die manier koppel je aan een leuke activiteit namelijk nóg een extra stimulans, los van de ervaring. En zeg nu zelf: met zulk assortiment, wie blijft er dan nog binnen?