Dankzij UiTPAS kunnen inwoners meer en makkelijker genieten van vrije tijd in hun gemeente. En ook het beleid vaart goed bij UiTPAS. Ontdek alle voordelen van UiTPAS in uw stad of gemeente en maak kennis met de mensen die vandaag met UiTPAS het beleid op de kaart zetten.

Hoe omschrijven de mensen die dagelijks met UiTPAS werken de grootste voordelen van UiTPAS, en hoe gaat dit concreet in z'n werk? 

Ontdek UiTPAS in 9 quotes in de publicatie 'Geef uw beleid vorm met UiTPAS. 

 

Meer verhalen uit het veld 

Krijg een unieke inkijk in wat UiTPAS nu echt teweegbrengt bij lokale besturen, aanbieders en pashouders. 
UiTPASmanagers, vrijetijdsambtenaren, directeurs van cultuurcentra, baliemedewerkers... en natuurlijk de inwoners die dankzij UiTPAS meer en makkelijker kunnen genieten van vrij tijd doen hun verhaal in Expeditie UiTPAS. 

 

Wat? 

UiTPAS is een Vlaams spaar-en voordelenprogramma dat vrijetijdsparticipatie stimuleert. Via een puntenspaarsysteem ontvangt een inwoner één punt bij deelname aan een vrijetijdsactivteit. Die verzamelde punten kan hij omwisselen voor voordelen zoals kortingen, een drankje of een gadget. 

Vandaag sparen al meer dan 180.000 pashouders bij meer dan 2.100 vrijetijds- organisaties die UiTPAS aanvaarden in 42 gemeenten. Elke deelnemende organisatie bepaalt zelf welke voordelen ze geeft.

UiTPAS geeft bijzondere aandacht aan mensen in armoede. Naast het spaar- en voordelenprogramma hebben mensen in armoede recht op een structurele korting bij vrijetijdsactiviteiten. 

 

UiTPAS in uw gemeente? 

Wim D'haeyer
Manager partnernetwerk 
wim@publiq.be
02/551 18 88

Ruben Schietse
Partnermedewerker UiTPAS
ruben@publiq.be
02/551 18 74

www.publiq.be/uitpas