Op dinsdag 18 oktober verzamelt het UiTnetwerk in de Kinepolis in Gent voor dé jaarlijkse trefdag rond vrijetetijdscommunicatie, het UiTforum.

De wereld verandert, mensen shoppen anders, ze gaan anders op reis en bestellen op een andere manier een taxi. Dit zien we ook op gebied van vrijetijdsbeleving. Tijdens het UiTforum in Gent kom je te weten hoe je met UiT kan inspelen op deze evoluties.

Ontdek ook hoe de UiTPartners doelgroepspecifiek communiceren tijdens volgende sessies: 

 • 10u40 - 11u25 
  Balen: Geïntegreerde vrijetijdscommunicatie: 
  Naast talrijke UiTkanalen, zet Balen in op een doorgedreven doelgroepenbeleid. Bart Boets vertelt je hoe ze het aanpakken.
  Inclusief communiceren in tijden van digitalisering: Eric Goubin (Kortom) toont hoe je met laagdrempelige, inclusieve communicatie specifieke doelgroepen kunt blijven bereiken.

 • 11u35 - 12u20
  Centraal in de stad: De centrale: Hoe betrekt De Centrale de mensen uit de stad en welke plek krijgt De Centrale in die multiculturele stad? Nele Goethals maakt je wegwijs in de communicatie naar een etnisch divers publiek.

  Schatten van Vlieg: 
  De zomervakantie is de periode van het jaar waarin families de meeste tijd met elkaar doorbrengen. Hoe kun je hier als gemeente het maximale uithalen?

 • 12u30 - 13u30
  Tijdens de lunch kan je 3 korte powerpresentaties naar keuze volgen. Onze selectie: familievriendelijk communcieren, het opzetten van een lokaal netwerk en gesegmenteerd communiceren.

 • 13u35 - 15u
  Op stap in Gent: van stadsloket tot mobiel UiTpunt: 
  De stad Gent zet in op laagdrempelige balies waar burgers en toeristen terecht kunnen voor informatie en tickets.

 • 15u15 - 16u30
  Wie wordt de opvolger van Oostende? Verkies samen met de jury de nieuwe UiTgemeente van het jaar tijdens de slotshow. Heb jij in jouw UiTverleden een project gehad, dat als doel had nieuw, meer of ander publiek te bereiken en wil je dat wel hernemen. Dien dan zeker je project in en maak kans op 50 uren gratis begeleiding

 

Ontdek het volledige programma of schrijf je meteen in.