Makkelijk en snel een leuke activiteit vinden waar je graag naartoe wil gaan?
Daar heb je de UiTagenda app voor.

Maar de eerste vraag die al snel in je opkomt, is: “Keileuke activiteit, maar niet om alleen naartoe te gaan, wie gaat er mee?”
En dan begint het. Over en weer bellen, mailen, chatten, sms’en. De vraag “wie gaat er mee?” is vrij snel gesteld. Maar krijg je ook snel concrete antwoorden? En heb je op het einde van al dat over en weer ge-communiceer nog een duidelijk overzicht van wie er nu wél of niet meegaat?

Om gespaard te blijven van al deze tijdrovende bezigheden en gewoon te kunnen genieten van samen met je vrienden leuke activiteiten te doen, is de combinatie UiTagenda/djubble dé oplossing. Download beide gratis apps, kies uit de UiTagenda app een leuke activiteit en klik op de djubble knop. Jouw uitnodiging is meteen volledig ingevuld met een beschrijving van de activiteit die je hebt gekozen, de datum en het uur, de locatie, en een link waar je extra informatie kan vinden of tickets kan kopen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is aanduiden wie van je vrienden je wil uitnodigen. Deze vrienden vind je snel terug als je aan djubble toestemming geeft om jouw vriendenlijst in de app te gebruiken.

Ook vrienden die geen djubbelaar zijn, kan je uitnodigen. Als je hen uitnodigt via hun gsm nummer, zullen zij de uitnodiging per sms ontvangen. Nodig je je vrienden uit via hun e-mailadres dan ontvangen deze een e-mail. In beide gevallen kunnen ze perfect jouw uitnodiging openen, lezen en beantwoorden. Zij hebben hiervoor de djubble app niet nodig.

Kies je ervoor om naar een activiteit te gaan, maar met maximum bijvoorbeeld 4 personen? Ook geen enkel probleem. Je kan steeds een maximum aantal personen aangeven in de djubble app. Je stuurt jouw uitnodiging door naar zoveel vrienden die je kiest. Djubble zorgt ervoor dat er maximum 4 personen kunnen antwoorden. Die eerste vier hebben dan je uitnodiging of ticket beet.
Zegt er iemand last minute af en heb je 1 ticket over? Geen enkel probleem: djubble stuurt jouw uitnodiging automatisch door naar iedereen die voordien nog niet had geantwoord. Je hebt er geen omzien meer naar. Djubble zorgt ervoor dat alle plaatsen perfect opgevuld zijn. En je vrienden kunnen de activiteit ook nooit vergeten want met 1 klik zetten ze die in hun agenda.

Wat moet je doen om het zelf uit te proberen?
- Download zowel de gratis UiTagenda app als de gratis djubble app. Beide apps zijn beschikbaar in iOS of Android.
- De UiTagenda app is meteen gebruiksklaar, voor de djubble app maak je eerst even een account aan via jouw facebookaccount of via jouw email adres.
- Geef aan djubble toestemming om jouw vriendenlijst te gebruiken. Zo hoef je zelf niets meer manueel in te geven. Koppel ook jouw gsm nummer zodat je je vrienden per sms kan uitnodigen. Deze sms service is volledig gratis.  
- Zoek in de UiTagenda app een activiteit die die je graag met een aantal vrienden wil doen en klik op de djubble knop om hen uit te nodigen.
- Zonder tijdverlies en zonder ergernissen kan je snel en vlot samen met je vrienden gaan genieten van die leuke activiteit.

Download hier beide gratis apps
UiTagenda iOS (App Store)   of   UiTagenda Android (Google Play)
djubble iOS (App Store)   of   djubble Android (Google Play)