Wil je een gemakkelijke en rechtdoorzee manier om jouw vrijetijdsaanbod extra in de kijker te zetten? Dat kan, bijvoorbeeld met klassieke middelen als een UiT- en UiTPASdisplay. Via een beetje eigen inzet heb je zo een extra promotiemiddel tot jouw beschikking.

Iedereen maakt wel eens een wandeling, gaat naar het stadhuis of schept gewoon een luchtje. Acties die de zichtbaarheid van jouw aanbod in het fysieke straatbeeld vergroten zijn daarom nooit verloren. De displays van UiT en UiTPAS kan je net op net die strategische plaatsen neerzetten, waar je jouw kernpubliek kan informeren of jouw richtpubliek wil aanspreken en overtuigen.

Op de display is er plaats voorzien voor tipsblaadjes die jij zelf kan maken op maat van jouw gemeente, organisatie, cultuurhuis of gezelschap en daarin kan je alle informatie kwijt die potentiële bezoekers nodig hebben. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met erin@cultuurnet.be, kijk eens naar dit artikel over hoe je de tipsblaadjes opstelt of blader eens door de presentatie 'communicatie in de buurt van je publiek' die partnermedewerker Barbara gaf op het UiTforum XL.

Wil jij graag een display bestellen, laat het ons dan weten voor 20 november, want dan plaatsen we de volgende (groeps)bestelling. De levertermijn is 6 weken.