LOVE SONG KLANKENBOS is een unieke kunstinstallatie die tijdens de zomeractie Schatten van Vlieg werd opgebouwd in Klankenbos te Neerpelt. Het is een kunstwerk voor lovers en andere romantische zielen, want het bestaat uit maar liefst 800 hartjes! Kinderen die deze zomer een schat van Vlieg zochten, konden hun favoriete geluid op een klein, rood hartje opnemen. Met al die hartjes maakte Vlieg een prachtig kunstwerk: wie er door loopt, hoort een prachtige mix van kindergeluiden. Wie wordt daar nu niet supergelukkig van?

Het kunstwerk wordt op zondag 18 oktober 2015 gepresenteerd in het bijzijn van Minister Sven Gatz en Vlieg tijdens het internationaal klankkunstevenement ‘10 jaar Klankenbos’.

Na het verjaardagsfeest van Klankenbos gaat het kunstwerk op reis en vindt het een liefdevol onderkomen op de Big Bang Festivals in Antwerpen (1 november), Brussel (8 november) en Gent (15 november). Big Bang is toevallig één van Vliegs favoriete festivals, hij zal er dus ook bij zijn! Vind je Vlieg? Dan krijg je een hartje dat je ter plekke nog kan toevoegen aan het kunstwerk! LOVE SONG

KLANKENBOS is een co-productie van Musica, Impulscentrum voor Muziek, Vlieg en ChampdAction, naar een concept van Serge Verstockt.