Op dinsdag 18 oktober verzamelt het UiTnetwerk in Kinepolis Gent voor dé jaarlijkse trefdag rond vrijetetijdscommunicatie, het UiTforum.

De wereld verandert, mensen shoppen anders, ze gaan anders op reis en bestellen op een andere manier een taxi. Dit zien we ook op gebied van vrijetijdsbeleving. Tijdens het UiTforum in Gent kom je te weten hoe je met UiT kan inspelen op deze evoluties.

Uit is zich bewust van het belang van cultuur op jonge leeftijd, en daarom stelden we een cultuureducatief parcours samen.

 • 10u40 - 11u25 
  UiTmarkt voor leraren: Het belang van onderwijs in de culturele ontwikkeling van een kind valt moeilijk te overschatten. Op het einde van elk schooljaar organiseert Brugge Plus vzw daarom een UiTmetjeklasmarkt. 

 • 11u35 - 12u20
  Schatten van Vlieg: De zomervakantie is de periode van het jaar waarin families de meeste tijd met elkaar doorbrengen. Hoe kun je hier als gemeente het maximale uithalen?

 • 12u30 - 13u30
  Tijdens de lunch kan je 3 korte powerpresentaties naar keuze volgen. Onze tip: familievriendelijke communicatie

 • 13u35 - 15u
  Panelgesprek over de weg naar een cultuureducatief UiTnetwerk
  Is de tijd rijp om de cirkel rond te maken en vanuit het UiTnetwerk stevig in te zetten op cultuureducatie? 

 • 15u15 - 16u30
  Wie wordt de opvolger van Oostende? Verkies samen met de jury de nieuwe UiTgemeente van het jaar tijdens de slotshow. Heb jij in jouw UiTverleden een project gehad, dat als doel had nieuw, meer of ander publiek te bereiken en dat je wil hernemen. Dien dan zeker je project in en maak kans op 50 uren gratis begeleiding

 

Ontdek het volledige programma of schrijf je meteen in.