Ben je de communicatie voor de zomer aan het voorbereiden? Neem dan zeker het campagnebeeld en de promotekstjes op wanneer je over de schattenzoektocht communiceert.

Kleuren en lettertype

Je kan hieronder verschillende formaten en versies van het campagnebeeld voor print en online publicatie downloaden. Maak je zelf flyers of affiches, of neem je de actie op in je magazine of brochure? Dan kan je werken met de campagnekleuren en lettertype: 

 • Het font dat we in het campagnebeeld gebruiken is Museo. Je kan het lettertype hier gratis downloaden. Andere lettertypes die bij ‘Museo’ aansluiten zijn Raleway (Google Fonts) en Trebuchet MS (Word).
 • Kleuren:
  Donkerblauw
  RGB 11 80 96
  HEX 0B5060
   
  Lichter blauw
  RGB 66 151 167
  HEX 4297A7

Campagnebeeld voor online publicatie

Campagnebeeld voor print

Dit zijn grote bestanden. Wanneer je op het linkje klikt, opent een nieuw tabbalad. Klik op het neerwaartse pijltje rechts bovenaan om de bestanden te downloaden. Pak de bestanden vervolgens de bestanden uit en sla ze tenslotte op je eigen pc op.

Afzonderlijke smaakelementen

Vlieglogo

Facebookbanner

Promotekst Schatten van Vlieg

Smaakweetjes 

 • Smaakweetjes brengen je zoektocht en je locatie tot leven! Gebruik ze naar hartelust in je schattenjacht, op je website of in je nieuwsbrief of maak ervan gebruik om je schattenlocatie in te kleden.