Laat families die vroeg plannen alvast weten dat ze deze zomer een schat kunnen zoeken in jouw cultuurhuis of gemeente. Ga aan de slag met de promoteksten en neem het campagnebeeld op wanneer je in je eigen kanalen communiceert over de Schatten van Vlieg.

Korte promotekst

Begeef je speurneus naar de Schat van Vlieg in … (vb. M Museum)

Neem tussen 1 juli en 31 augustus deel aan een zomerse zoektocht naar de Schatten van Vlieg en verzamel drie geurpakjes boordevol spelletjes. Vind jij een schatkist, dan beleef je een heus geuravontuur, en maak je kans op prachtige prijzen.

Meer info: UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg

Lange promotekst

Hoe ruikt het in (de bibliotheek van) Aarschot?

Vlieg verstopt deze zomer een schatkist op minder dan 5 km van jouw huis. Begeef je speurneus naar een van de 300 schattenlocaties en ga samen met Vlieg op geuravontuur, want in de schatkist vind je een geurpakje boordevol spelletjes.

Vers gemaaid gras, een pas geschilderd doek of een heel oud boek…van welke geur hou jij het meest? Vlieg maakte een oranje, blauw en groen geurpakje, en liet in elk pakje een geheime geur achter. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten en leer ruiken met je ogen, handen, oren en mond.

Je kan deze zomer Schatten zoeken van 1 juli tot 31 augustus.

Meer info: UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg

Campagnebeeld

Neem het campagnebeeld op wanneer je over je schattenzoektocht communiceert.

Je kan ook verschilende formaten en versies van het campagnebeeld voor print en voor online publicatie downloaden. Klik eerst op de link en klik daarna op het neerwaartse pijltje rechts bovenaan om de bestanden te downloaden. Pak de bestanden vervomgens uit en sla ze op op je eigen pc. 

Een affiche voor in je gemeente

Vanaf dit jaar voorzien we -naast de affiches die je ontvangt met het campagnemateriaal- ook een affiche die je zelf kan afdrukken en verspreiden in je gemeente zodat je op maat van jouw gemeente kan aangeven waar kinderen een schat kunnen vinden.

Meer info over de affiche op gemeentenivau