Naast lidkaarten zijn ook kortingsbonnen vaak massaal aanwezig in onze portefeuilles. Het UiTPAS-programma voorziet een oplossing waarmee UiTPAS-gebruikers bonnenvoordelen digitaal kunnen opnemen.

De Vlaamse Gemeenschapscommissie geeft bv. met de cultuurwaardebon Brusselaars die er recht op hebben, een korting van 6 euro op het Nederlandstalig cultuuraanbod. Bij de opstart van Paspartoe (de Brusselse UiTPAS) kregen pashouders een papieren cultuurwaardebon bij de UiTPAS. Met de bonnenoplossing wordt de bon digitaal opgeladen op de Paspartoe en automatisch getoond aan de kassa's voor inning.

Het aantal bonnen waarover een UiTPAS-houder beschikt, kan opgevraagd worden bij elke UiTPAS-aanbieder en is makkelijk opvraagbaar door de gebruiker. Het kan dus ook een makkelijk systeem zijn om een beperkt aantal beurten aan kansentarief in te stellen voor UiTPAS-gebruikers tegen kansentarief.

Op dit moment kan je een bon toekennen aan ofwel elke pashouder (MiA én niet MiA) in je kaartsysteem ofwel een groep pashouders die je afbakent op basis van kansenstatuut, postcode, leeftijd of een lidmaatschap.

Naast de individuele passen zijn er ook groepspassen. Naar analogie met de individuele bon kan er ook een groepsbon aangemaakt worden. Afhankelijk van de grootte van de groep, kan je een bepaalde korting dus meteen voor een volledige groep registreren.

Meer informatie?
Contacteer partnermedewerker Karel De Rudder via karel.derudder@publiq.be.