Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk bij en voor UiTPAS, ook voor de medewerkers die met het UiTPASsysteem aan de slag moeten gaan. Twee recente aanpassingen in de balieapplicatie zullen daar (nog meer) bij helpen.

De balieapplicatie bevat alle beschikbare informatie over alle toekomstige én afgelopen UiTPASevenementen. Een enorme hoeveelheid aan informatie dus. Daarom blijven de UiTPASmedewerkers zoeken naar manieren om die informatie voor iedereen (baliemedewerkers, organisatoren, coördinatoren,...) zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De twee laatste vernieuwingen?

  • Via een datepicker zal je vanaf nu ook in de balieapplicatie zelf een periode kunnen aanduiden. Zoeken naar evenementen zal op die manier sneller en gemakkelijker verlopen.

  • In de balieapplicatie vind je de afgelopen evenementen terug. Die staan vanaf nu gerangschikt van meest recent naar minst recent.

Zijn deze updates voor jou al handig geweest? Super! Wist je nog niet dat deze werden doorgevoerd? Ga dan vooral even snel kijken en test ze zelf uit. Waar wacht je nog op?