We houden graag de vinger aan de pols bij gebruikers van de UiTdatabank en leggen daarom af en toe ons oor te luisteren. Waar kunnen we beter beginnen dan bij onze topinvoerster, Aynur Tepe. Zij is dé persoon in Vlaanderen die het meeste activiteiten in de UiTdatabank stopt. Als iemand het in de vingers heeft, is zij het wel!

“Het is mijn taak om alle activiteiten, die plaatsvinden in Gent zoals tentoonstellingen, concerten, lezingen en veel meer in de databank te stoppen. De stad vindt dit heel belangrijk om op die manier inwoners en bezoekers van Gent beter te bereiken”

UiT in Gent affiches langs de Gentse invalsweggen

We vroegen Aynur naar haar ervaringen bij het invoeren en of ze eventueel dingen zou veranderen.

“Over het algemeen vind ik het gebruiksgemaak goed, maar toch loop ik af en toe toch nog tegen een probleem aan. Ironisch genoeg heb ik op dit moment een probleem bij het opladen van een afbeelding. Alhoewel het grootste voordeel van de UiTdatabank haar eenvoud is, zou ik het toch nog proberen vergemakkelijken door meer keuzes te geven bij het specifiëren van de types of door er voor te zorgen dat je bij kleine organisatoren je deze niet telkens opnieuw moet invoeren wanneer je er een event voor in de UiTdatabank stopt. Bij grote organisatoren zoals De Centrale of het MSK verschijnen deze automatisch, maar bij kleine organisatoren is dit niet het geval.”