CultuurNet Vlaanderen lanceerde in oktober 2013 deze Bende van Vlieg. Deze community van families genieten samen met de kinderen genieten van het ruime cultuuraanbod in Vlaanderen en Brussel en brengen eerlijk verslag uit over hun uitstapjes op de interactieve website www.UiTmetVlieg.be. De Knollies sloten zich deze week als 10.000ste familie aan bij die Bende van Vlieg.

Alle families samen schreven sinds de lancering, dus op minder dan anderhalf jaar tijd, meer dan 2.500 beoordelingen over 1.411 uitstappen, gaande van theater, speeltuinen, zwembaden tot musea. Het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel en Technopolis zijn de populairste, ze kregen ieder van 35 families een beoordeling. Ook theaterproducties en buitenlocaties zoals Planckendael zijn populair onder de Bendeleden.

Wil je ook zelf bij de Bende van Vlieg komen? Iedereen die erop uit trekt met kinderen jonger dan 12 jaar is van harte welkom als lid. Lidmaatschap is gratis. Wie actief gebruik maakt van de site en zelf tips en suggesties deelt met andere families, wordt beloond met punten, die ingeruild kunnen worden voor vrijkaarten voor de hele familie en andere voordelen in de culturele sfeer. Meer info over het Bende-lidmaatschap vind je hier.

In het persbericht over het 10.000ste Bendefamilie lees je o.a. een interview met De Knollies.