Zo hoef je niet alleen in het duister te tasten bij de uitwerking van je schattenzoektocht. Neem dus zeker contact met hen op voor ondersteuning bij de ontwikkeling van je zoektocht of ander leuk klankkaanbod.

Je kan een van hun bestaande workshops boeken of hen inschakelen om een workshop of schattenzoektocht op maat van jouw organisatie te ontwikkelen. Je vindt hun bestaand aanbod hieronder.

Voor prijzen en andere afspraken neem je contact op met Mooss zelf. Je vindt de contactgegevens onderaan. Wij wensen jullie alvast een vruchtbare samenwerking!

MOOSS VZW

Mooss wil zoveel mogelijk kinderen, jongeren en hun begeleiders goesting geven in kunst en erfgoed. Om dit doel te bereiken geven ze workshops en vormingen in alle artistieke disciplines. Ze organiseren ook participatieprojecten en maken educatieve producten zoals museumspelen, spelkoffers, doe-het-zelf-kunstboeken of erfgoedspeurtochten. Daarnaast heeft Mooss een eigen kunstjeugdbeweging Bazart, waar kinderen spelen met kunst, cultuur en kilo’s plezier.

Voor het vierde jaar op rij ontwikkelde Mooss het kunsteducatief item voor Schatten van Vlieg, de klankboekjes. Ook voor de vorige edities van Schatten van Vlieg ontwikkelde Mooss de kunsteducatieve items: de smaakboekjes (2019), de voelwaaiers (2018) en de geurenveloppes (2017). En nog in 2019 en in 2018 maakten ze i.h.k.v. Schatten van Vlieg voor Train World in Schaarbeek succesvolle schattenzoektochten met voelkoffertjes en een smaakspeurtocht. Ook ondersteunden enkele begeleiders van hun kunstjeugdbeweging Bazart de activiteiten rond de eieren van Koen van Mechelen in 2013 en werkte Mooss in 2016 en in 2017 als ‘hulplijn’ een drukbezochte schattenzoektocht op maat uit voor het Kasteel Alden Biesen.

Wat kan Mooss betekenen als hulplijn?

Mooss kan een schattenzoektocht of workshop ontwikkelen rond klank op maat van jouw cultuurhuis of locatie. Je kan ook een bestaande workshop aanvragen. Op de website vind je onder ‘Workshops’ en als je vervolgens filtert op discipline ‘Muziek’ alle muziekworkshops uit het vaste aanbod. Al deze workshops kunnen zowel voor kinderen en jongeren als voor gezinnen (= kinderen samen met de volwassenen die hen begeleiden) gegeven worden.

Contacteer Mooss

  • Bel 016 65 94 65