Met een kunstenaarsblik de wereldproblematiek te lijf

Dag & uur: donderdag 20 oktober 2022, onthaal vanaf 13u00, aanvang om 13u30, einde voorzien om 16u30

Locatie: WATT the Firms, Nieuwewandeling 62, 9000 Gent

Bestel eerst een ticket voor de roadtrip cultuureducatie voor je een reservatie voor dit event maakt. Je hebt je ticketcode nodig om je plaats te kunnen reserveren.

Een ticket kost 50 euro (excl. btw), hiermee kan je aan alle events van de roadtrip cultuureducatie 2022 deelnemen. Je hoeft maar 1 ticketcode per organisatie aan te kopen. Meerdere collega's kunnen met deze code deelnemen.

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen
*
*
*
Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar cultuureducatie@publiq.be.
*
Volg je graag de gratis zangsessie van Allez, Chantez! van 20u tot 22u in de Handelsbeurs?
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren. Kan je toch niet deelnemen? Mail dan zo snel mogelijk naar cultuureducatie@publiq.be. Terugbetaling van het ticket voor de roadtrip is niet mogelijk, onder geen enkele omstandigheid.