De vrijheid om ieder moment iets van een andere kant te bekijken.

Dag & uur: 12 mei 2022, onthaal vanaf 9u30, aanvang om 10u

Locatie: Huis van het Kind, Herenthout

Bestel eerst een ticket voor de roadtrip cultuureducatie voor je een reservatie voor dit event maakt. Je hebt je ticketcode nodig om je plaats te kunnen reserveren.

Een ticket kost 50 euro (excl. BTW), hiermee kan je aan alle events van de roadtrip cultuureducatie 2022 deelnemen. Je hoeft maar 1 code per organisatie aan te kopen. Meerdere collega's kunnen met deze code deelnemen. Ook wie een ticket had voor de roadtrip van 2021 kan met die ticketcode inschrijven.

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen
*
*
*
Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar cultuureducatie@publiq.be.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren. Kan je toch niet deelnemen? Mail dan zo snel mogelijk naar cultuureducatie@publiq.be. Terugbetaling van het ticket voor de roadtrip is niet mogelijk, onder geen enkele omstandigheid.