ErfGoedVoelen: cultureel erfgoed inzetten voor zorg en welzijn

Dag & uur: donderdag 9 november 2023, onthaal vanaf 13u00, start om 13u30, einde voorzien om 17u30

Locatie: Huis van Alijn (Kraanlei 65, 9000 Gent)

Bestel eerst een ticket voor de roadtrip cultuureducatie voor je een reservatie voor dit event maakt. Je hebt je ticketcode nodig om je plaats te kunnen reserveren.

Een ticket kost 40 euro (excl. btw), hiermee kan je aan alle events van de Roadtrip Cultuureducatie 2023 deelnemen. Je hoeft maar 1 ticketcode per organisatie aan te kopen. Meerdere collega's kunnen met deze code deelnemen.

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen
*
*
*
Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar cultuureducatie@publiq.be.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren. Kan je toch niet deelnemen? Mail dan zo snel mogelijk naar cultuureducatie@publiq.be. Terugbetaling van het ticket voor de roadtrip is niet mogelijk, onder geen enkele omstandigheid.
Heb je noden of wensen voor de toegankelijkheid van dit evenement? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.