Wat bespreken we in deze online bijeenkomst?

Hoe organiseer je de lokale UiTcommunicatie optimaal? Hoe geef je je vrijetijdscommunicatiestrategie voldoende bij alle betrokken collega’s en diensten? Hoe zorg je ervoor dat alle beschikbare communicatiekanalen beschikbaar zijn voor UiT? En hoe bereik je een optimale communicatieve symbiose tussen UiT en UiTPAS ?

Opzet van deze bijeenkomst

Deze bijeenkomst is er om te leren van elkaar, vragen te stellen aan je collega's uit andere (centrum)steden, inspiratie op te doen van de andere deelnemers en natuurlijk om je eigen ervaringen te delen. Wij organiseren de online bijeenkomst, jij neemt het woord!

Schrijf je gratis in via het onderstaande formulier ⬇️

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen?
*
*
Ik wil niets missen en krijg elke maand UiTnetwerk-nieuws, praktijkvoorbeelden en tips in mijn mailbox.
Heb je wensen voor de (online) toegankelijkheid van dit kennismoment? Samen bekijken we hoe we jou de beste ervaring kunnen bieden.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren.