Adviesgroep UiTPAS 10/06/2021

Graag willen we jullie uitnodigen op de online UiTPAS adviesgroep van donderdag 10 juni 2021. De meeting zal digitaal doorgaan.

De UiTPAS adviesgroep is een 3-maandelijkse vergadering waarin we met jullie in gesprek gaan over de algemene visie en strategie van UiTPAS. Concreet is er ruimte om terugkoppeling te geven over kansen, tendensen en uitdagingen die jullie lokaal zien.

Je partnermedewerker zal je contacteren om te horen wat er lokaal leeft. Op basis van deze input stellen we de agenda samen, die we jullie vooraf bezorgen.

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen
*
*
Heb je alvast vragen/opmerkingen voor ons, buiten de consultatieronde van jouw partnermedewerker?
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds laten weten dat wij jou niet meer mogen contacteren.