Over deze sessie

Dit webinar biedt je praktische inzichten over het effectief inzetten van direct marketing om je pashouders te activeren. We delen handige tips en trucs over wat, wanneer en aan wie je het beste communiceert met direct marketingtools. Je leert over de kracht van segmentatiemails, het promoten van de UiTPAS-app en het starten van een effectieve nieuwsbrief.

Ben je ook geïnteresseerd in online en drukwerkcommunicatie? Dan is er een vergelijkbare sessie in deze reeks die je niet wilt missen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer theoretische benadering en een breder beeld willen krijgen van de klantenreis, raden we ook de sessie over de UiTPAS-klantenreis aan.

Voor wie?

  • Communicatieverantwoordelijke steden en gemeenten

  • Lokale UiTPAS-trekkers

Praktisch

Dag & uur: 18/04 om 10.00 u
Locatie: online via Zoom
Inschrijven:

  • Een registratiecode (€ 295 excl BTW) geeft je toegang tot alle sessies van de UiTPAS Academy. Deze code is gebonden aan je gemeentebestuur en kun je delen met al je collega's. Heb je nog geen code? Koop eerst je code aan.
  • Elke collega schrijft zich individueel in voor de afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy via het formulier onderaan de pagina.

Kan je er niet bij zijn op 18 april, niet getreurd deze sessie zal ook plaatsvinden op 14 november.

Dit webinar is een onderdeel van de UiTPAS Academy 2024. Heeft jouw organisatie al een registratiecode aangeschaft? Dan kun je je met deze code inschrijven voor dit webinar. Heb je nog geen code? Registreer je dan eerst, en wij bezorgen je een code. Daarna kun je inschrijven voor dit en alle andere webinars van deze UiTPAS Academy. De ticketcode is geldig voor alle collega’s van jouw organisatie, voor alle sessies.

Inschrijven

UiTPAS Academy 2024: UiTPAS-communicatie in de praktijk: direct marketing-april

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
*
*
Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar nienke@publiq.be.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. Annuleren: je kunt je steeds uitschrijven voor een vorming van de UiTPAS Academy, tickets worden echter onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.