Over deze sessie

UiTPAS is er voor iedereen. Hoe zorg je dat ook wie het financieel moeilijk heeft met UiTPAS de weg vindt naar het vrijetijdsaanbod in je gemeente, stad of regio? Deze sessie gaat dieper in op het wegnemen participatiedrempels, maar ook hoe je lokaal of regionaal toeleiding organiseert, met actieve betrokkenheid van mensen uit de doelgroep personen in armoede.

Dit webinar is een onderdeel van de UiTPAS Academy 2023. Heeft jouw organisatie al een registratiecode aangeschaft? Dan kun je je met deze code inschrijven voor dit webinar. Heb je nog geen code? Registreer je dan eerst, en wij bezorgen je een code. Daarna kun je inschrijven voor dit en alle andere webinars van deze UiTPAS Academy. De ticketcode is geldig voor alle collega’s van jouw organisatie.

Praktisch

Dag & uur: 10 oktober 2023 - 10u > 11u30
Locatie: online via Zoom
Inschrijven:

  • Een registratiecode (€ 175 excl BTW) geeft je toegang tot alle sessies van de UiTPAS Academy. Deze code is gebonden aan je gemeentebestuur en kun je delen met al je collega's. Heb je nog geen code? Koop eerst je code aan.
  • Elke collega schrijft zich individueel in voor de afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy via het formulier onder aan de pagina.

Heb je al een ticketcode voor de UiTPAS Academy 2023? Schrijf je dan meteen in voor deze vorming!

UiTPAS Academy: UiTPAS zonder drempels

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
Op welk nummer kunnen we je bereiken bij last-minute wijzigingen?
*
*
*
Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar nienke@publiq.be.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. Annuleren: je kunt je steeds uitschrijven voor een vorming van de UiTPAS Academy, tickets worden echter onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.