De inschrijvingen voor deze sessie zijn afgesloten. Wil je toch deelnemen? Mail naar nienke@publiq.be

Over deze sessie

Dit webinar leert je hoe je de UiTPAS-balie software gebruikt. Deze opleiding belicht alle functionaliteiten en handelingen in de UiTPAS-balie-applicatie en geeft tips hoe je zo vlot mogelijk mensen met een UiTPAS kan verder helpen. Zijn er nieuwe functies en mogelijkheden? Dan komen deze uiteraard aan bod!

Dit webinar is een onderdeel van de UiTPAS Academy 2023. Heeft jouw organisatie al een registratiecode aangeschaft? Dan kun je je met deze code inschrijven voor dit webinar. Heb je nog geen code? Registreer je dan eerst, en wij bezorgen je een code. Daarna kun je inschrijven voor dit en alle andere webinars van deze UiTPAS Academy. De ticketcode is geldig voor alle collega’s van jouw organisatie.

Praktisch

Dag & uur: 14 september 2023 - 10u > 11u30
Locatie: online via Zoom
Inschrijven:

  • Een registratiecode (€ 175 excl BTW) geeft je toegang tot alle sessies van de UiTPAS Academy. Deze code is gebonden aan je gemeentebestuur en kun je delen met al je collega's. Heb je nog geen code? Koop eerst je code aan.
  • Elke collega schrijft zich individueel in voor de afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy via het formulier onder aan de pagina.