Programma

Bregt Wijnendaele & Daphné De Weirt (JEF) delen graag hun plannen rond een duurzaam online leerplatform waarmee leerkrachten op een laagdrempelige manier film en nieuwe media gebruiken om hun lespraktijk te versterken.

In volle lockdown bouwde Voem een eigen Metaverse "DiverzCity" om de dagelijkse werking van de organisatie verder te zetten. Laat je virtueel rondleiden door Lennart Thienpont (Voem) in DiverzCity en ontdek ook de voordelen voor jouw organisatie.

Praktisch

  • Gratis online sessie op maandag 17 april (10-12u)
  • Sluit online aan via Zoom. Je ontvangt de Zoomlink via mail na inschrijving.
  • Vanuit de opleiding Digitaal Leiderschap in de Cultuursector zetten we deze sessie op 17 april open voor iedereen. Welkom!

Sprekers

Bregt Wijnendaele (coördinator film) en Daphné De Weirt (zakelijk medewerker) delen graag de plannen van JEF rond een duurzaam online leerplatform voor leerkrachten. JEF is een jeugdfilmorganisatie die de blik van kinderen en jongeren wil verruimen. Ze vertrekken vanuit film, maar zijn ook actief op het vlak van gaming en andere audiovisuele kunstvormen, zeker tijdens het medialab op het JEF festival dat ze jaarlijks organiseren tijdens de krokusvakantie.

Lennart Thienpont (Voem) startte zijn loopbaan in de muziekwereld waar hij als labelbaas, event manager en dj actief was. Na een opleiding Sociaal-Cultureel Werk aan de Arteveldehogeschool begon hij als beleidsmedewerker bij Voem in 2016, waar hij in 2017 werd aangesteld als inhoudelijk coördinator. Voem is een inclusieve, sociaal-culturele organisatie die mensen en organisaties grenzeloos verbindt via kunst, cultuur en sociaal engagement.