Beide momenten zijn volzet. Schrijf je onderaan deze pagina in op de wachtlijst.

Hoe pakken de cultuurhuizen uit Vlaanderen & Brussel de communicatie van online aanbod aan? Mikken ze op het trouwe publiek of willen ze hiermee nieuw publiek bereiken? Wat met de traditionele seizoensgids? Gaat al het budget nu naar online advertenties?

In deze online bijeenkomst brengen we communicatiemedewerkers uit cultuurhuizen samen om ervaringen uit te wisselen en een klankbord voor elkaar te zijn. Via gemodereerde 'online rondetafels' gaan we in kleine groep met mekaar in gesprek.

In deze bijeenkomst gaan we uit van jouw inbreng, jouw sterktes en uitdagingen. Elke deelnemer komt aan het woord. We vertrekken vanuit de cases uit Vlaanderen & Brussel. Vandaag geen externe sprekers die de ideale formule omtrent de communicatie van het online aanbod, komt uitleggen, want die formule bestaat hoegenaamd niet. Maar door onderling uit te wisselen, komen we samen een beetje dichter in de buurt.

Het onderwerp van deze bijeenkomst is de communicatie en marketing van het online aanbod. Technische aspecten van online aanbod houden we buiten beschouwing.

  • Wanneer?
  • Wie? Voor communicatie- en marketingmedewerkers van cultuurhuizen uit Vlaanderen & Brussel. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!
  • Wat? Online bijeenkomst: digitale 'rondetafelgesprekken' om samen uit te wisselen over de communicatie van online aanbod.
  • Waar? Online, via Zoom.
  • Prijs? Deze bijeenkomst is gratis.
Nienke Robbrecht
Neem contact op met
Nienke Robbrecht
Communicatie- & projectmedewerker

Ontmoet je collega's en doe mee!

Deze sessie is volzet. Schrijf je in op de wachtlijst. Wij houden je op de hoogte wanneer er een plaats vrijkomt of van een eventuele tweede datum.