Doe jij mee aan Schatten van Vlieg en wil je een diverser publiek bereiken? Dan kan je een try-out* organiseren! Geen idee hoe eraan te beginnen of op zoek naar inspiratie bij collega-organisaties die zo'n try-out organiseren? Ga mee op expeditie! In drie bijeenkomsten wisselen we uit, denken na over elkaars uitdagingen, zoeken we samen naar oplossingen,... Deelnemers zijn organisaties die in 2020 voor de eerste keer een try-out organiseren voor Schatten van Vlieg, maar evengoed organisaties die al ervaring opbouwden. Wat hebben zij geleerd bij vorige edities?

Concreet:

  • 3 bijeenkomsten in 2020. Eerste op 13/02, tweede op 23/04, derde wordt bepaald met de deelnemers van de expeditie. Zo heb je 2 sessie nog vóór je try-out en 1 om te evalueren achteraf.
  • Moment: 09h00-12h00
  • Locatie: publiq vzw, Henegouwenkaai 41-43, 1080 Brussel
  • Deelname is gratis
  • Je schrijf je in voor de hele expeditie. Dit betekent dat je je engageert om naar de 3 bijeenkomsten te komen. Je kan niet voor 1 bijeenkomst apart inschrijven.

* Wat is een try-out? Als je een try-out organiseert, nodig je een groep families of kinderen (klas, kinderopvang, sociale organisatie, asielcentrum, ...) die je zelf nog niet bereikt uit om je zoektocht te testen voor de start van de zomervakantie. Zo krijg jij een kritisch testpanel over de vloer én maakt een nieuw publiek kennis met jouw aanbod. Lees er hier meer over.

Vlieg kist SVV geen thema

Schatten van Vlieg

Kinderen ontdekken jouw culturele locatie, op zoek naar de verborgen schat.

Meer weten
Try out
Praktijkvoorbeeld

Bereik een diverser publiek met de try-out

Laura Delauré — 15 jan. 2020

Voor de try-out van je zoektocht nodig je voor de zomer een groep families of kinderen uit die je zelf nog niet bereikt. Zo leg je niet alleen contact met een nieuw publiek, maar krijg je ook meteen een kritisch testpanel over de vloer voor de zomeractie echt start.

Zo pak je het aan
Roadtrip Kortrijk 2019 werksessie
publiq""

Expeditie early arts

2 apr 2020 0:00 - 31 dec 2020 0:00

Voor wie meer wil inzetten op de allerjongsten in zijn werking en op zoek is naar uitwisseling met collega’s uit het brede cultuurveld.

Schrijf je gratis in
Sfeerbeeld roadtrip cultuureducatie

Kennis rond cultuureducatie

Onze expertise over hoe mensen groeien door en in cultuur

Meer weten