Wat en voor wie?

Wil jij (meer) inzetten op de allerjongsten in de werking van jouw cultuurorganisatie én ben je op zoek naar uitwisseling met collega’s uit het brede cultuurveld?

Dan is dit lerend netwerk iets voor jou!

Tijdens 3 bijeenkomsten doorheen 2020 ontdek je hoe de andere deelnemers van de expeditie werken rond de allerjongsten, kan je de uitdagingen waar jij tegenaan botst in jouw werking voorleggen aan de andere deelnemers en krijg je ruimte voor uitwisselen van tips & ideeën.

Tussen de bijeenkomsten door kan je in je eigen praktijk aan de slag met wat je oppikte.

Door de Coronacrisis zijn we genoodzaakt de eerste samenkomst op donderdag 2 april te wijzigen naar een online moment op 7 mei. Moment 2 en 3 plannen we met de ingeschreven deelnemers: ofwel opnieuw online nog in het voorjaar of de zomer, ofwel bij publiq (Brussel) in het najaar.

De inschrijvingen zijn momenteel afgesloten. Wil je toch nog aansluiten? Neem dan vóór 5 mei contact met Barbara Struys via barbara.struys@publiq.be.

Barbara Struys
Neem contact op met
Barbara Struys
Coördinator cultuureducatie & netwerk Vitamine C

Nog een duwtje nodig?

Waarom inzetten op families met hele jonge kinderen?

We vroegen het in deze video aan Ellen Hanssens (Departement Cultuur, Jeugd en Media), Tine Rommens (Kind & Gezin) en Kim Crabeels (PIEP! Cultuur voor de allerkleinsten van Stad Leuven).

Praktisch

  • 3 bijeenkomsten in 2020 (telkens een halve dag): een online startsessie op 7 mei, en nog 2 bijeenkomsten later op het jaar (te bepalen in overleg met de deelnemers)
  • Je schrijft je in voor de hele expeditie en gaat dus het engagement aan om naar de 3 bijeenkomsten te komen (online of bij publiq). Je kan niet voor 1 bijeenkomst inschrijven.
  • Deelname is GRATIS.

Meer over cultuur voor de allerjongsten:

Experimential colour workshop for babies, Pori Children's Culture Centre Finland
publiq""

Inspiratiedag cultuur voor de allerjongsten

14 okt 2020

Cultuureducatie voor families met baby's, hoe pak je dat aan? Kom inspiratie halen bij M_HKA en het Finse voorbeeld van de Experiential Colour Workshop for babies

Lees meer
Pod publiq
Verslag kennisevent

Podcast cultuureducatie voor de allerjongsten

22 nov. 2019

Een podcast over kennisdeling voor de allerjongsten en met tips voor leuke activiteiten.

Beluister de podcast