Organiseer je een evenement met bovenlokale uitstraling en wil je een breed, nieuw, jonger of net ouder publiek in Vlaanderen en Brussel bereiken? Dan kan UiTinVlaanderen helpen je doelstellingen waar te maken met een campagne op maat.

UiTinVlaanderen inspireert maandelijks meer dan 500.000 websitebezoekers en 110.000 nieuwsbriefontvangers met activiteiten in de grootste vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel. Wandelen en fietsen, culturele activiteiten en plekken, evenementen... Kortom: alles wat er te beleven valt.

In dit webinar krijg je een aantal praktijkvoorbeelden te zien waarbij publiq voor organisaties een gerichte contentcampagne opzet. We bekijken naast de productie van de campagne ook het rapport met impact en bereik van de campagne.

Wat komt er aan bod?

In deze korte lunchwebinar bekijken we het volgende:

  • Wat is het bereik van UiTinVlaanderen en hoe kan jouw evenement hiervan gegarandeerd mee profiteren?

  • Een SEO- en SEA-friendly artikel, een vermelding in de nieuwsbrief, gerichte social advertising... Hoe zet UiTinVlaanderen evenementen en campagnes in de kijker?

  • Je krijgt enkele voorbeelden van afgelopen samenwerkingen te zien en de rapportage ervan.

Praktisch

  • Datum: 16/11/2023
  • Uur: 12u - 12u30
  • Prijs: gratis
  • Locatie: online via Zoom
  • Schrijf je gratis in via het formulier onderaan de pagina

Voor wie?

Dit webinar is er voor organisaties met een bovenlokale uitstraling binnen het vrijetijdsdomein die interesse hebben om hun evenement of campagne op UiTinVlaanderen bij een breed publiek te promoten.

Sprekers

Lene Ector is teamlead bij het marcom team van publiq. Samen met haar team denkt ze graag mee over de beste content en UiTinVlaanderen-kanalen om jouw campagne in de kijker te zetten.

publiq""

Broodje UiT: Meer publiek met de UiTdatabank

11 jan 2024 12:00 - 12:30
Online event

In een kort lunchwebinar maak je kennis met de mogelijkheden en het bereik van de UiTdatabank als instrument om je activiteiten naar een breed publiek te promoten.

Meer lezen
publiq""

Broodje UiT: Bereik meer dankzij datagedreven inzichten

21 mrt 2024 12:00 - 12:30
Online event

In een kort lunchwebinar ontdek je hoe je met de dashboards en data services van publiq beschikt je over inzichten om je aanbod of communicatie te optimaliseren, of om je positionering als organisatie te evalueren.

Meer lezen