In 2022 vieren we 20 jaar publiq en 10 jaar UiTPAS. Reden voor een feestje, graag met jou erbij! Een blik vooruit, een inspirerende keynote en uiteraard hapjes en drankjes. Kom je mee feesten?

Programma

Bart Temmerman opent het feest om 15u30 met een blik terug en een blik vooruit. Vervolgens neemt Vlaams minister-president en Vlaams minister voor Cultuur en Digitalisering Jan Jambon het woord en stellen we met trots de publicatie 'Iedereen publiek? 20 jaar collectieve vrijetijdsmarketing en daarvoorbij' voor. Aya Sabi, auteur en columniste, blaast je omver met een inspirerende performance, waarna ze het podium overlaat aan Jente Neels voor een muzikale noot. Dit jong talent groeide met haar muzikale genen op in Brugge. Wat je kan verwachten van haar songs: breekbaar en emotioneel, maar vooral oprecht.

Als kers op de taart nodigen we keynote spreker Rashif El Kaoui uit. Rashif El Kaoui is theatermaker, auteur, ondernemer, actief in het onderwijs en als kunstenaar in participatieve projecten in zowel Vlaanderen als Nederland. Vanop deze kruispunten geeft hij ons een beschouwing over vrijetijdsparticipatie. Hij stelt voor om vraag en aanbod verder uit te balanceren zodat iedereen kan deelnemen, niet vanuit een marktlogica, maar vanuit relevantie. Waarom en hoe, dat licht hij toe in een inspirerende keynote.

(c) KVS - Danny Willems

Blijf om 18u zeker hangen voor een hapje en drankje, en geniet van fijne ontmoetingen!

Praktisch

  • Afspraak op 15 december in de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge.
    Deelname aan het feestprogramma is gratis mits inschrijving.
  • Je kunt ook inschrijven als je niet naar het dagprogramma van het publiqForum komt.
  • We verwelkomen je graag vanaf 15u voor het feestprogramma van 15u30 tot 18u00. Blijf daarna zeker hangen voor een hapje en een drankje. Onze collega's en partners komen met het openbaar vervoer, dus het feestje eindigt om 20u00 zodat iedereen de laatste trein naar huis kan nemen.
  • Inschrijven kan tot 7 december.
Carine De Rouck
Neem contact op met
Carine De Rouck
Partnermedewerker