Liesel van Schatten van Vlieg wenst je van harte welkom.

Win Vlieggadgets!

We spelen een spel vandaag! Doe je mee met het fotospel? We spenderen veel tijd voor onze camera. Laten we het nuttige aan het aangename koppelen en trek een aantal ludieke foto’s. Speel met de achtergrond van je meeting of laat het thema Zie jij wat ik zie? je inspireren en misleid ons met ludieke foto’s. Stuur een foto voor vrijdag 26 februari naar liesel@publiq.be en je maakt kans op 20 gratis gadgets!

Enkele Zoom tips

 • Gebruik liefst de Zoom app op je computer. Zo kun je alle interactieve functies gebruiken. Download Zoom veilig in de Google Play store of de App store
  Zo haal je het meeste uit je inschrijving!

  Heb je de app al staan op je computer? Controleer dan zeker of er updates zijn voor de meest recente functies. Open de app, klik rechtsboven op je profielfoto en klik op ‘Check for Updates’.
 • Pas je schermnaam aan naar voornaam, naam, organisatie. Dit is jouw online naamsticker.
  Boven je eigen videobeeld zie je 3 puntjes boven elkaar. Als je daarop klikt, kun je via 'rename' je naam aanpassen. Ook bij het icoontje 'participants', onderaan in je scherm, kun je je naam aanpassen.
 • Sommige sessies zijn interactief. Zet je camera aan en zorg voor een werkende microfoon. Zo haal je het meeste uit je inschrijving!
 • Zet je beeld op 'speaker view'. Zo zie je de spreker en de presentatie. Kies voor 'side by side' om spreker en presentatie naast elkaar te zien (knop rechtsboven).

Heb je een vraag? Problemen om in de sessie te geraken? Neem contact op met Zelie. Enkele tips:

 • Klik in het programma hieronder op de sessies waarvoor je bent ingeschreven op 'deelnamelink'. Nu opent een pop up venster met de link en het paswoord. Krijg je geen pop up? Probeer het dan eens in een andere browser, bv Google Chrome.
 • Kopieer het paswoord (neem geen spaties mee!) en klik op 'ga naar de sessie'. Geef het wachtwoord in. Je komt binnen in de wachtkamer waarna je toegang krijgt tot de sessie.
Zelie Tasia
Neem contact op met
Zelie Tasia
Medewerker Schatten van Vlieg

Klik om iets voor het startuur op de link van de sessies waarvoor jij hebt ingeschreven.

Dinsdag 25 februari

09u30
10u00
Introductie Schatten van Vlieg: zie jij wat ik zie?
Liesel Verdonck (publiq)
10u00
10u30
Praktijkvoorbeelden
Stefanie Lietaert (KOERS) en Corinne Nauwelaerts (Toerisme Diest)
10u30
11u15
Praktijkvoorbeelden - uitwisseling

Donderdag 25 februari

09u30
09u50
Koffieklets
10u00
11u00
Communiceren over je zoektocht
Sofie Willems (publiq) en Nienke Robbrecht (publiq)
Bibster
Steven Solia (De Aanstokerij) en Herlinde De Vos (Cultuurconnect)
11u15
12u15
Vragenuurtje