Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Gouvernement
Gouvernement in hartje Gent is een artistieke werkplaats en cultureel platform dat zich positioneert tussen de verschillende segmenten van cultuur; een project gericht op een divers publiek en diverse disciplines (beeldende kunst, muziek, performance…) met de nadruk op crossovers, trial & error en het onverwachte.
Functie
Gouvernement palmt met Night Shift - ook de afsluiter van Het Theaterfestival - op 14 SEPTEMBER van 18:00-06:00 alle hoeken en kanten van Vooruit in. Meer dan 30 artiesten uit verschillende disciplines ontvangen een 'carte blanche' en maken zich op voor een opmerkelijke nacht vol experimenten en in situ gecreëerde acties.

In een wervelende programmatie van 12 uur lang ontstaat een bijzonder ensemble van performances, eigenzinnige interventies en plots geactiveerde installaties. Een dolle nachtrit van een halve dag, een wilde duik in het artistiek onbekende of een spannende opeenvolging van creatieve sporen? De nachtelijke sporen zijn onomkeerbaar.

Voor de derde editie ontwerpt beeldend kunstenaar Steve Salembier een door mensen gedragen scenografie die de kortstondige performances en installaties zal activeren, ondersteunen en laten nazinderen.
Kortom: een levend décor dat bewogen wordt dankzij 45 figuranten!

Info en namen: https://www.facebook.com/events/355349361696945/
Profiel
Voor het ongezien levend décor van Night Shift zoekt Gouvernement vrijwilligers die:

- beschikbaar zijn op zaterdag 14/09, tussen 18:00 en 06:00
- beschikbaar zijn op 2 repetitiedagen op woensdag 11 en vrijdag 13/09, telkens van 18:00-22:00
- enthousiast zijn om hun schouders te zetten onder het ambitieuze project

Gouvernement zoekt actief naar een diverse groep figuranten (alle leeftijden welkom!) met of zonder ervaring in de podiumkunsten, om het des te veelzijdiger en interessanter te maken.
Aanbod
- voldoende eet-, drink- en rustpauzes tijdens Night Shift (je zal werken in ploegenschema's)
- een vrijwilligersvergoeding
- een unieke, bijblijvende en amusante ervaring binnen de podiumkunsten
Solliciteren
Contactpersoon: vrijwilligersnightshift@gouvernement.gent
Reageren voor: 01/09/2019

Zin om mee te doen? Neem contact op via vrijwilligersnightshift@gouvernement.gent, en stuur een foto mee waar je volledig op te zien bent. Zo kan de regisseur beter inschatten waar je het best ingezet wordt. Alle vragen en inlichtingen worden vanaf midden augustus beantwoord.